De voorbije maanden werkten we noodgedwongen grotendeels vanop afstand.

Videochat bleek de oplossing om klantencontacten te onderhouden. Daarom stelt Exon ICT Group graag een professioneel webmeetingplatform voor

  • dat gelinkt is aan uw website met uw eigen huisstijl zoals logo, vormgeving, kleur ...
  • waarbij u alle documenten online kunt afhandelen én tekenen
  • waarop klanten eenvoudig een afspraak voor een onlinemeeting kunnen plannen volgens uw eigen agenda
Lees meer
Staart u zich ook blind op de stapel papieren op uw bureau?

Scan uw documenten en onze software creëert automatisch het overzicht voor u. Het herkent de documenten door gebruik van slimmer OCR-technieken en haalt de informatie hieruit die voor u belangrijk is. Uw zoek opdrachten zijn sneller en efficiënter. Gekoppeld met een snel scannende Multi Functional is uw bureau in no time weer leeg.

Lees meer
Gedaan met Word en Excel. Vanaf nu alles in één tool.

Beheer uw klanten en contacten in onze overzichtelijke tool. Niet alleen vind u snel de juiste contactgegevens, maar koppelt u ook afspraken die zichtbaar zijn in uw eigen kalender. Het maken, toekennen en prioriteren van taken vertrekt uit dezelfde tool. Koppel klantgegevens direct aan een offerte, zodat u meer tijd hebt voor het uitwerken van de perfecte deal.

Lees meer
Bestuur uw winkel, zowel fysiek als online

Gebruikersvriendelijk kassa dashboard met de automatische verwerking van kastickets. Uw fysieke en online kassa komen samen in één tool. Ondersteund uw volledig verkoop en financieel traject. Via de inventaris heeft u altijd een actueel zicht op uw voorraad. Verstuur facturen in uw eigen huisstijl en maak een koppeling met het favoriete programma van uw boekhouder.

Lees meer
ERP Software

Afgestemd op elke workflow binnen uw bedrijf en aanpasbaar aan uw voorkeuren.

Op zoek naar maatwerk?

Geen pijnlijke integraties meer.

Onze software bevat functionaliteit voor talloze sectoren. CRM, offertes, facturatie, voorraadbeheer, tijdsregistratie, projectplanning, … En als dat nog niet voldoende is, zijn er integraties met allerlei externe softwareoplossingen.

Software voor jouw sector

Elke sector heeft zijn eigen noden. Onze flexibele softwareoplossing is inzetbaar voor meerdere sectoren.

Installatiebedrijven

Professionele offerten, onderhouds- contracten, betalingsopvolging en vele andere features voor jouw sector in één handige programma.

Bouwbedrijven

Grote opdracht voor de boeg? Met een groot team aan de slag? Met onze Projecten bewaar je altijd het overzicht. Je kan een project aanmaken vanuit een offerte.

Handelsorganisaties

Handelsorganisaties worstelen vaak met een aantal problemen, zoals stockbreuk, backorders, te veel stock waardoor het magazijn uitpuilt en wanordelijk wordt. Krijg grip op je aankoop, verkoop en voorraad processen.

Dienstbedrijven

Dienstverleners hebben buiten de klassieke opvolging van projecten nog enkele andere noden. Vermijd dubbele ingaven en veel manueel werk. Beheer alles centraal vanuit één softwareoplossing.

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Liever direct telefonisch contact?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Bel +32 3 663 46 56

© 2020 - Exon ICT Group
Smederijstraat 32 unit 15
2960 Sint-Job-in-’t-Goor