4 pijlers voor jouw totaalpakket

Vertrouw op de expertise van Exon ICT voor jouw totaaloplossing. Met ICT-structuur bouwen we met 4 segmenten. Voor elk van de pijlers binnen jouw totaaloplossing starten we met een diepgaande analyse. Zo brengen we jouw noden en wensen in kaart op deze vier vlakken. Die verschillende inzichten giet Exon ICT in een totaalpakket op maat dat jouw efficiëntie verhoogt. Onze gecertificeerde techniekers garanderen een performante, gecentraliseerde installatie. Ook nadien blijven we achter de schermen actief. Zo hou jij de focus op je corebusiness, zonder zorgen.

Johan Stechweij bij Exon ICT

Telefonie

Bij telefonie denk je meteen aan het traditionele telefoneren. Toch is het zoveel meer dan dat. Bedenk even op welke verschillende manieren jij vandaag de dag mensen opbelt. Je hebt dus meer nodig dan een vast telefoontoestel. Zo bekijken we onder meer wat nodig is om comfortabel te bellen. En heb je al gedacht aan de privacy en veiligheid, zelfs voor de mobiele toestellen van je medewerkers? We beginnen bij een grondige audit van je bestaande telefooninfrastructuur, om oplossingen te bieden die je echt vooruithelpen.

IT oplossingen bij Exon ICT

In een performante ICT-structuur zijn onderdelen intelligent op elkaar afgestemd.

Expertise van Exon ICT

Printing

Frustraties over kopieerapparaten kennen we allemaal. Net wanneer je ze nodig hebt, blijken ze defect. Met onze doelgerichte aanpak maken we van printen, scannen en kopiëren een soepele ervaring. Vanaf elk device, steeds met het gewenste resultaat. Met een grondige analyse bepalen we waar jij nood aan hebt in je bedrijf. Efficiënt printen, scannen en kopiëren betekent ook: geen tijd verliezen met inkt bestellen of herstellingen aan de printer. Op basis van jouw behoeften stellen we een voordelig en weloverwogen onderhoudscontract op, zodat jij je workflow op peil houdt.

Wifi en netwerken

Een goede draadloze verbinding met het internet is onmisbaar in je bedrijf. Laat dus je infrastructuur installeren en configureren door een professional, zodat het netwerk voldoet aan de verwachtingen. Heb je genoeg wifidekking in alle lokalen? Is je draadloze verbinding veilig en betrouwbaar? Een specialist ter zake neemt je zorgen weg. Een strategisch en structureel opgebouwd netwerk is schaalbaar en op die manier klaar voor de toekomst. Vanuit de audit bepalen we hoe we jouw netwerk op punt kunnen stellen.

Expertise van Exon ICT

Pluk de vruchten van een totaalpakket voor je ICT.

cybersecurity voor bedrijven

Cybersecurity

De expertise van Exon ICT in digitale veiligheid is essentieel. We zien dat ondernemingen nog te vaak  hun digitale veiligheid verwaarlozen. Toch is netwerkbeveiliging vandaag geen keuze, maar een absolute must. Het is de basis van je securitybeleid om je te wapenen tegen cybercriminelen en ransomware. Tijdens de audit lokaliseren we zwakke plekken om gericht oplossingen te implementeren. Met een vaste partner als Exon ICT ben je steeds zeker van je zaak.

Gecentraliseerde ICT omgeving bij klant X

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Toegewijd team schept orde in jouw ICT-structuur

Wist je dat de naam ‘Exon’ gebaseerd is op de Latijnse vertalingen van ‘orde en structuur’? Want dat is hoe we jouw bedrijf helpen om efficiënt te werken en te groeien. Van analyse tot implementatie: met een hecht en gemotiveerd team staan we paraat om jou een totaaloplossing aan te bieden. We combineren expertise in telefonie, printing, netwerk en cybersecurity om een performante werkomgeving in te richten. Waarin jij focust op je kernactiviteiten, zonder zorgen.