Cybersecurity voorop, werken zonder zorgen

Cybersecurity is van essentieel belang in onze hedendaagse digitale wereld. Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van IT-systemen maar dat maakt ze ook kwetsbaar voor cyberaanvallen.

 

Bij Exon ICT begrijpen we dat security niet enkel een kwestie is van software en hardware, maar ook van een juiste aanpak en bewustzijn.

IT oplossing bij Exon ICT

Digitale veiligheid: een absolute must

Vaak wordt digitale veiligheid nog onderschat, terwijl netwerkbeveiliging vandaag de dag een absolute noodzaak is. Het vormt de basis van een sterk securitybeleid dat je beschermt tegen cybercriminelen en ransomware.

 

Bij Exon ICT starten we met een grondige audit om zwakke plekken te identificeren en gerichte oplossingen te bieden. Met Exon ICT als vaste partner kun je altijd vertrouwen op de beste beveiliging voor jouw bedrijf.

Johan & Bjorn van Exon ICT

Vertrouw op onze expertise in cybersecurity

Onze specialisten beginnen met een grondige analyse van jouw IT-infrastructuur, zodat we de zwakke plekken kunnen identificeren en gerichte oplossingen kunnen bieden. Daarbij nemen we niet enkel de technische aspecten onder de loep, maar ook het digitaal veiligheidsbeleid in jouw bedrijf.

 

We bieden oplossingen op maat, afgestemd naar de behoeften van jouw bedrijf en houden rekening met de nieuwste ontwikkelingen in cyber security. Dit omvat onder andere firewalls, antivirussoftware, netwerkbeveiliging, monitoring, rapportering, en back-up- en hersteloplossingen.

Cybersecurity is meer dan een optie, het is een noodzaak. Bij ons ben je in goede handen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Bij Exon ICT zijn we ons er van bewust dat security niet enkel een technische kwestie is. Daarom bieden we ook ondersteuning aan om medewerkers bewust te maken van de gevaren en hen te leren hoe ze veilig met gevoelige informatie kunnen omgaan.

 

Door onze grondige analyse beschermen we jouw bedrijf tegen cyberaanvallen. Wij bieden de tools en de expertise om jouw cybersecurity op een hoog niveau te houden.