Blogs ICT: Praktische tips

We delen hier onze blogs over ICT, waar je onder andere praktische ICT-tips kunt vinden om jou te helpen bij het beschermen van jouw digitale wereld. Onze blogs bieden inzicht in de nieuwste trends, bedreigingen en best practices om jouw online veiligheid te waarborgen. Dus neem een kijkje, blijf op de hoogte en word een expert!

Blogs ICT

IAM binnen cybersecurity

IAM is een belangrijk onderdeel van cybersecurity. Het heeft betrekking op het beheren van de identiteit van gebruikers. In deze blog zullen we uitleggen wat IAM is en waarom het belangrijk is voor cybersecurity.

Lees meer

Toegewijd team schept orde in jouw ICT-structuur

Wist je dat de naam ‘Exon’ gebaseerd is op de Latijnse vertalingen van ‘orde en structuur’? Want dat is hoe we jouw bedrijf helpen om efficiënt te werken en te groeien. Van analyse tot implementatie: met een hecht en gemotiveerd team staan we paraat om jou een totaaloplossing aan te bieden. We combineren expertise in telefonie, printing, netwerk en cybersecurity om een performante werkomgeving in te richten. Waarin jij focust op je kernactiviteiten, zonder zorgen.