Jouw standvastige partner in ICT

Bij Exon ICT gaan een diepgaand technisch inzicht en een hart voor de klant hand in hand. In 2017 bundelden onze oprichters Bjorn en Hans hun jaren ervaring en persoonlijke sterktes in een nieuw bedrijf. Ons team heeft altijd oog voor het totaalplaatje, om jouw ICT-structuur naar een hoger niveau te tillen met doelgerichte oplossingen.

Hans en Bjorn van Exon ICT

Alles voor jouw digitale werkomgeving

Exon ICT is je gespecialiseerde partner in ICT-infrastructuur. We ondersteunen je met oplossingen voor telefonie, printing, wifi en netwerken, en cybersecurity. Met doordachte keuzes in hardware en een veilige ICT-omgeving verzekeren we dat jouw bedrijf draait op het hoogste niveau. Je rekent op grondige technische knowhow en een nauwgezette opvolging. In alles wat we doen zetten we innovatie centraal. Daarnaast doen we alles voor de band met en het vertrouwen van de klant. Daarom komen wij steeds onze beloftes na.

Hans en Bjorn van Exon ICT

Je rekent op grondige technische knowhow en een uitmuntende service.

ICT-oplossingen voor bedrijven

Ons expertenteam staat voor je klaar

Jouw performante ICT-omgeving wordt gebouwd door een sterk team van gespecialiseerde professionals. Wat ons allemaal verbindt? De voldoening die we halen uit het volledig op punt zetten van omvangrijke projecten. Iedereen in ons team houdt van een uitdaging en gaat tot het uiterste voor de klant. Onze helpdesk is altijd bereikbaar, omdat we vlotte en transparante communicatie hoog in het vaandel dragen. Zo vinden we samen de weg naar innovatieve oplossingen die jouw efficiëntie garanderen.

Team Exon