Wij zijn…

Exon ICT Group is ontstaan uit de samenwerking tussen Excis Services en One Office. Excis is sinds 2005 een vaste waarde op het vlak van ICT-oplossingen voor de KMO met specialisatie in server- en telefonieoplossingen.

One Office zijn expertise ligt voornamelijk in het verdelen van kopieer machines en softwareoplossingen. Door deze samensmelting ontstond er één sterk gecentraliseerd service kanaal, met als voordeel dat we elke onderneming, van A tot Z kunnen voorzien in hardware, software en service.


 

Onze visie

De kracht van onze centralisatie en expertise maakt dat wij voor elke onderneming de geschikte partner zijn op vlak van ICT voor zowel hardware, software en services.

Onze missie

Aan de hand van geheel vrijblijvende technische en financiële audits, waarbij we de ICT-omgeving van de onderneming volledig in kaart brengen, maken wij een compleet rapport. In dit rapport trachten wij te werken naar een optimalisatie en indien mogelijk een besparing.

VACATURES

Wij hebben verschillende open vacatures.

Account Manager

Als Account Manager zoek jij voor de klant naar de ideale oplossing op maat voor zijn ICT omgeving. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een gepast antwoord op elke vraag.

Call Agent

Als Call Agent warm je potentiële klanten op voor onze kijk op ICT. Met ons veelzijdig oplossingen kunnen we terecht bij bijna alle sectoren.

Web/Software developer

Als web/software developer realiseer je functionele wensen van accountmanagers en klanten door het creëren van technische oplossingen. Dit kan zijn door het integreren van onze bestaande hard- en softwareoplossingen of het ontwikkelen van nieuwe tools.

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Liever direct telefonisch contact?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Bel +32 3 663 46 56

© 2020 - Exon ICT Group
Smederijstraat 32 unit 15
2960 Sint-Job-in-’t-Goor