Jouw behoeften vertalen in een gecentraliseerde totaaloplossing

Als de technologie goed werkt, presteer jij beter. Ons doel? Jou optimaal laten functioneren in een digitale werkomgeving. Met een doorgedreven audit verschaffen we onszelf een beeld van de huidige situatie. Wat loopt er goed, wat gaat er stroef? Op basis van die analyse leveren wij een concreet plan van aanpak. Met jouw feedback zetten we vervolgens de puntjes op de i. Zodat we vlotjes overgaan tot actie.

Exon ICT

Analyse

Het begin van een performante oplossing is een diepgaande analyse. Inzicht krijgen, om inzicht te bieden. Dat is ons credo. We willen je huidige situatie doorgronden om te bepalen wat je nodig hebt. Hoe is de workflow van je medewerkers en waar zitten de pijnpunten? Welke lopende kosten heb je, welke licenties zijn er, hoe oud is je systeem? Dit bekijken we voor de verschillende pijlers binnen jouw totaalinstallatie: telefonie, printing, wifi-, data-netwerken en cybersecurity. Open communicatie is in deze fase onontbeerlijk.

Aanpak

Vanuit de behoefteanalyse komen we met een auditverslag en vernieuwingsvoorstel, inclusief het financiële plaatje. Dit plan schetst het ideale scenario. Welke apparatuur is nodig? Waar kan je besparen en welke investeringen zijn nodig om je bedrijfsvoering op punt te zetten? Op basis van jouw feedback finetunen we onze aanpak om volledig aan je verwachtingen te voldoen. In ons voorstel hebben we veel aandacht voor de schaalbaarheid van je installatie. Zo garanderen we dat je klaar bent voor de gezonde groei van je bedrijf.

Actie

Na jouw akkoord schieten we in actie. Volgens jouw tijdsindeling en budget gaan we in één keer of net gefaseerd te werk. Tijdens de implementatiefase zie je ons voorstel werkelijkheid worden. We houden ons daarbij aan een strakke planning. De goede voorbereiding garandeert dat we in deze fase niet voor verrassingen komen te staan. Bovendien stopt onze dienstverlening niet zomaar na de installatie. Als deel van onze service blijven we op de uitkijk naar nieuwe, innovatieve ontwikkelingen. Wanneer we iets ontdekken dat jou vooruit kan helpen, stellen we het spontaan voor. Dat is onze proactieve adviserende rol die jou vooruit helpt.

In 3 stappen ga jij aan de slag in een performante ICT-omgeving.

Gecentraliseerde ICT omgeving bij klant X

Onze dienstverlening begint bij een grondige analyse van de huidige situatie. Wat loopt goed, wat loopt stroef? Welk budget staat daar tegenover en hoe kunnen we dat optimaliseren? De analyse geeft een volledig beeld over je IT-structuur en de mogelijkheden. Op basis van die studie implementeren we de oplossing in fases, op het ritme van de klant. Daarbij staat niet enkel innovatie centraal, maar ook de relatie met en het vertrouwen van de klant. Daarom komen wij steeds onze beloftes na.

Toegewijd team schept orde in jouw ICT-structuur

Wist je dat de naam ‘Exon’ gebaseerd is op de Latijnse vertalingen van ‘orde en structuur’? Want dat is hoe we jouw bedrijf helpen om efficiënt te werken en te groeien. Van analyse tot implementatie: met een hecht en gemotiveerd team staan we paraat om jou een totaaloplossing aan te bieden. We combineren expertise in telefonie, printing, netwerk en cybersecurity om een performante werkomgeving in te richten. Waarin jij focust op je kernactiviteiten, zonder zorgen.