Werken met performante technologie, zonder zorgen

Lig niet wakker van de ICT-structuur in je onderneming. Door een gecentraliseerde oplossing bij 1 betrouwbare partner verhogen we je efficiëntie en nemen we heel wat kopzorgen weg. Onze totaaloplossing gaat van een diepgaande audit over de nauwgezette installatie tot continue monitoring achteraf. Waar jij niks van merkt, behalve dat je systeem op rolletjes loopt. Kortom, meer orde en structuur. Volledig afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

IT oplossing bij Exon ICT

De voordelen van centralisatie

1 partner, 1 aanspreekpunt, 1 oplossing. Om je volledige ICT-omgeving efficiënt op te zetten en te beheren doe je een beroep op Exon ICT. Van telefonie en printing tot wifi en cybersecurity. In plaats van een gemixte ICT-structuur bij verschillende leveranciers, krijg je een totaalconcept. Dat betekent vooral een groot gemak voor jou. We begrijpen hoe jouw volledige systeem aan elkaar gelinkt is en weten wat je nodig hebt. We begeleiden je van analyse tot implementatie en ook achteraf volgen we op hoe je zaak ervoor staat. Om proactief problemen te verhelpen en je infrastructuur steeds up-to-date te houden.

IT oplossingen binnen Exon ICT
Johan Stechweij bij Exon ICT

Hoge transparantie en snelle reactietijd

Je weet graag waar je aan toe bent. Meer orde en structuur in je ICT impliceert ook duidelijkheid in je uitgaven. Door een partnerschap met Exon ICT weet je exact hoeveel je per jaar zal spenderen aan je ICT. Door je totale ICT-infrastructuur aan ons toe te vertrouwen bieden we je vaste budgetten. Zo kom je ook bij problemen niet voor verrassingen te staan. Je wordt trouwens steeds snel geholpen, want we kennen jou en je systeem. Met een half woord hebben we genoeg om jou uit de nood te helpen.

Je proactieve partner achter de schermen

Soms zien of horen we elkaar na de installatie een tijdlang niet. Dat is een goed teken, want dat wil zeggen dat alles goed functioneert. Achter de schermen zijn wij wel nog altijd begaan met je bedrijf. Doet er zich toch een probleem of defect voor, dan krijg je bij ons snel een oplossing. Als deel van onze service brengen we je trouwens op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of innovatieve toepassingen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Björn De Keirsmaker bij Exon ICT

Verhoog je efficiëntie met orde en structuur in je ICT.

Gecentraliseerde ICT omgeving bij klant X

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Toegewijd team schept orde in jouw ICT-structuur

Wist je dat de naam ‘Exon’ gebaseerd is op de Latijnse vertalingen van ‘orde en structuur’? Want dat is hoe we jouw bedrijf helpen om efficiënt te werken en te groeien. Van analyse tot implementatie: met een hecht en gemotiveerd team staan we paraat om jou een totaaloplossing aan te bieden. We combineren expertise in telefonie, printing, netwerk en cybersecurity om een performante werkomgeving in te richten. Waarin jij focust op je kernactiviteiten, zonder zorgen.