Ecomat

Ecomat is een gespecialiseerde handel in bouwmaterialen voor duurzaam, ecologisch en gezond bouwen en wonen. We richten ons voornamelijk op hout, decoratie en interieur. Ons bedrijf is gevestigd in Zandhoven en centrum Antwerpen.


We kwamen 15 jaar geleden bij Exon ICT terecht via onze eigenaar Rudi, die Björn al kende vanuit zijn winkel in Sint-Antonius Zoersel. Onze vorige ICT-partner voldeed niet aan onze toekomstplannen en dus zochten we een nieuwe partner die ons kon ondersteunen. In eerste instantie ging het vooral om het vernieuwen van ons bestaande materiaal zoals laptops en printers, maar naarmate we groeiden, bleek dat we meer nodig hadden. Daarom heeft Exon ICT onze server vervangen en is onze samenwerking met hen meegegroeid.

We kozen voor Exon ICT omdat we Björn persoonlijk kenden en omdat hij erg servicegericht was, zelfs voor kleine aankopen. Björn dacht altijd mee over wat we nodig hadden, zelfs toen we nog maar kleine aankopen deden. Naarmate we groeiden, groeide ook de service van Exon ICT mee. We hebben nog nooit een andere ICT-partner gehad en we zijn erg tevreden over onze samenwerking.

Exon ICT beheert ons hele ICT-park, inclusief de server, de firewall, de beveiliging en onze telefonie. Ook onze hardware komt van Exon ICT en ons back-up verhaal verloopt via hen. 

De samenwerking

We werken bijna 15 jaar samen en we zijn enorm tevreden over onze samenwerking met Exon ICT. Het is vooral fijn dat we Björn altijd kunnen bereiken, zelfs buiten de reguliere werkuren. De aanspreekbaarheid is een enorme troef die niet vaak voorkomt. Bovendien hebben we een goed contact met de medewerkers van Exon ICT en kennen we sommigen van hen persoonlijk.

Als we Exon ICT in drie woorden zouden moeten omschrijven, dan zijn dat: betrouwbaar, flexibel en correct. Het is vooral hun kennis en expertise dat ons aantrekt. Exon ICT ondersteunt ons op elk gebied en dat is een enorme troef. We zouden ze zeker aan anderen aanbevelen.