Klantencase Dukale

Dukale is een agent voor Amerikaanse producten die worden ingezet in de logistieke sector. We zijn actief in heel Europa en zijn sterk afhankelijk van IT, omdat alles via e-mail verloopt. Daarom is het belang van ICT voor ons bijzonder groot.

We hebben geen eigen IT-afdeling bij Dukale en alle vragen en problemen met betrekking tot ICT worden doorverwezen naar Exon ICT. Zij zijn onze IT-partner en ontzorgen ons op het gebied van hardware en software. We werken al zes jaar samen met Exon ICT en zijn erg tevreden over de samenwerking.

Klantencase

Een vriend van mij die ook met Exon ICT samenwerkte heeft hen aanbevolen. We kozen voor Exon ICT vanwege hun professionaliteit en permanente bereikbaarheid. Als we een softwarematige vraag hebben, krijgen we direct iemand aan de lijn, en meestal dezelfde medewerker, wat uniek is.

De samenwerking

De samenwerking met Exon ICT verloopt heel goed. We hebben voornamelijk contact met hen wanneer we een probleem hebben. Ze zijn to the point, nemen de schermen over en we krijgen antwoorden op onze vragen. Tegen het einde van het gesprek hebben we meestal geen nieuwe vragen meer, wat belangrijk is.

Exon ICT kan in vijf woorden worden omschreven als professioneel, goede vakkennis, bereikbaar, betaalbaar en ontzorgend voor een KMO. 

Wat de samenwerking met Exon ICT echt speciaal maakt, is het feit dat ze altijd een stapje verder gaan om ons te helpen. Onlangs hadden we een probleem met Telenet en toen hebben we Björn van Exon ICT gebeld. Hij is zelfs naar ons kantoor gekomen om ons te helpen en heeft alles geregeld, inclusief het contact met de technicus van Telenet. Ze gaan altijd een stapje verder om ons te helpen.

Waarom Exon ICT?

Als ik Exon ICT een score van 1 tot 10 zou moeten geven, zou ik ze zeker een 9 geven. De communicatie met hen is altijd goed en het advies dat we krijgen is altijd van hoge kwaliteit. 

Als ik echt een verbeterpunt voor Exon ICT zou moeten noemen, zou ik 24/7 ondersteuning willen hebben, maar ik begrijp uiteraard dat dit niet mogelijk is. De dienstverlening van Exon ICT is al van hoog niveau.

Ik zou Exon ICT zeker aanbevelen aan andere bedrijven, omdat ze ons enorm ontzorgen. Dit is ‘o zo belangrijk’ voor mij als ondernemer. Ze zijn enorm professioneel, betaalbaar en goed bereikbaar, wat betekent dat je altijd snel en gemakkelijk contact met hen kan opnemen wanneer dat nodig is.