VoIP

VoIP is niets minder dan vaste telefonie over het internet.

VoIP of ‘Voice over IP’ of ‘IP-telefonie’ staat voor een technologie waarbij telefonie over een datanetwerk gestuurd wordt en niet meer over een klassiek telefonienetwerk. Exon ICT Group levert VoIP-telefonie aan bedrijven, van de kleine zelfstandige tot grote multinationals. Exon ICT Group kan jou volledig bijstaan met:

  • een audit op jouw bestaande telefooninfrastructuur,
  • het leveren van VoIP-telefoontoestellen,
  • het aanvragen nieuwe telefoonnummers en/of helpen bij de overdracht van bestaande telefoonnummers
  • het opzetten en inrichten van jouw online telefooncentrale.

Met VoIP-telefonie is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig en maakt het niet uit waar jouw fysiek telefoontoestel staat, je kan altijd telefoneren met jouw Belgisch vast telefoonnummer, zolang je maar verbinding met het internet hebt.

Voor wie is VoIP interessant?

Voor organisaties die een modulair en flexibel uitbreidbaar systeem wensen is een VoIP telefooncentrale dé ideale oplossing. Bedrijven met meerdere locaties, mobiele medewerkers, thuiswerkers of flexibele werkplekken halen extra voordeel uit VoIP technologie. Voert u als bedrijf veel internationale gesprekken, dan is VoIP zeker een voor de hand liggende keuze.

Voordelen van VoIP

Kostenbesparing

De tarieven van VoIP liggen een heel stuk lager dan de tarieven van de traditionele telefonie-aanbieders.

Locatieonafhankelijk

Een VoIP-toestel kan functioneren op iedere locatie waar het toestel verbinding heeft met het computernetwerk. Ook binnen bedrijven zijn toestellen eenvoudig zelf te verplaatsen, zonder dat dit invloed heeft op het telefoonnummer of het functioneren van het toestel.

Meer efficiëntie – productiviteit – klantgerichtheid

VoIP verleent zich ook uitstekend voor CTI/Unified Communications. Denk daarbij aan koppelingen met klantendatabases, CRM & ERP applicaties of gedeelde telefoonboeken.

Verhoogde Bereikbaarheid – mobiliteit

Met IP DECT technologie en roaming functionaliteit wordt gebruik van een draagbaar toestel op verschillende locaties mogelijk. U blijft bereikbaar op één en hetzelfde nummer.

PBX

Slim hybride PBX-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven Een PBX centrale integreert moeiteloos uw telefonie met uw deurbel of oproepsysteem. Maak gebruik van ingebouwde applicaties zoals een callcenter-oplossing.

SIP

Een SIP systeem maakt het mogelijk om uw telefonie te koppelen aan software toepassingen. Een pop-up met klantgegevens of klikken op een telefoonnummer in je browser om direct een oproep te starten zijn maar enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden dat deze digitale centrale te bieden heeft.

Teams

Wist u dat u met teams niet alleen kunt chatten en videogesprekken kunt voeren, maar ook kunt telefoneren zoals met uw vast toestel? Maak uw samenwerkingsplatform compleet.

Intergreer uw telefoon in uw software toepassingen

Maak gebruik van onze integratieoplossingen om uw werk te optimaliseren.

"Exon ICT Group heeft dat voor ons perfect in orde gebracht!"

"Vanwege onze sterke groei en de verhuis naar ons nieuw kantoor waren we op zoek naar een professionele partner waar we op kunnen rekenen. Als beveiligingsbedrijf is het heel belangrijk dat we 24u op 24u bereikbaar zijn voor onze klanten. Na de kantooruren worden alle oproepen automatisch doorgeschakeld naar onze wachtdienst. Exon ICT Group heeft dat voor ons perfect in orde gebracht."

Ilse Verstraelen
Maas Beveiligingstechniek
Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Liever direct telefonisch contact?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Bel +32 3 663 46 56

© 2020 - Exon ICT Group
Smederijstraat 32 unit 15
2960 Sint-Job-in-’t-Goor