Uw bestanden opslaan op een server of in de cloud? Exon ICT Group helpt u graag en biedt voor uw bedrijf de beste oplossing aan.

Server

Het gebruik van een server maakt het mogelijk om uw bestanden en programma’s op een centrale plek te beheren. Deze centralisatie zorgt ervoor dat u plaats en toestel onafhankelijk kan werken. Uw medewerkers kunnen hiermee flexibel van werkplek wisselen en zelfs van thuis uit werken. Doordat u de rekenkracht verplaatst van de computers naar de server is meestal mogelijk om uw bestaande computers te recycleren en toch gebruik te kunnen maken van de modernste programma’s. Door gebruik te maken van een VPN-verbinding kunt u altijd op een veilige manier aan uw bestanden en programma’s waar u zich ook bevindt.

Cloud

Een cloud server zorgt ervoor dat u geen infrastructuur hoeft te voorzien voor het plaatsen van een server. Dit wordt voorzien in een datacenter die de kosten aan u doorrekent. Mits u beschikt over een internet connectie kan u vanop eender welke locatie aan uw bestanden en programma’s. Door het gebruik van een datacenter kan de hardware van de server gemakkelijk geschaald worden naar de noden van uw bedrijf.

Exon ICT Group zorgt voor een uitgebreide analyse van uw project of IT-infrastructuur en biedt u een geschikte op maat aan. Ook ondersteunen wij u bij het financieren van uw ICT-materiaal, bekijk hiervoor onze ICT-leasing oplossingen.

Contacteer ons voor advies

Exon ICT Group zorgt voor een uitgebreide analyse van uw project of IT-infrastructuur en biedt u een geschikte, betaalbare oplossing op maat aan.

"Sinds de groei van Ecomat naar verschillende vestigingen werken wij centraal op 1 server in onze hoofdvestiging."

Wij zijn zeer tevreden over het meedenken van Exon-Ict in het telkens opnieuw zoeken naar de meest geschikte systemen teneinde onze business up-to-date te houden. Een aanrader !

Rudi Ghelen
CEO Ecomat bv
Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Liever direct telefonisch contact?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Bel +32 3 663 46 56

© 2020 - Exon ICT Group
Smederijstraat 32 unit 15
2960 Sint-Job-in-’t-Goor